Uit in Zwolle

De Hanzestad Zwolle is een bezoekje meer dan waard. Trek er gerust maar meer dagen voor uit, want één dag is niet voldoende om de stad te beleven.

Zwolle heeft een historische binnenstad met veel bezienswaardigheden, zoals Museum de Fundatie en Waanders in de Broeren, restaurants die geroemd worden om hun culinaire hoogstandjes zoals De Librije, gezellige terrasjes en kroegen, een gezellige binnenstad met gastvrije winkeliers en natuurlijk volop mogelijkheden voor een avondje uit.

Kunst en cultuur

Wie geïnteresseerd is in kunst en cultuur, zit in Zwolle goed. Zwolle kent tal van culturele instellingen zoals het Stedelijk Museum, Museum de Fundatie, Odeon de Spiegel en Waanders in de Broeren.

Meer informatie >>

Culinair

Schuif aan in een van de vele sfeervolle restaurantjes in Zwolle. De menukaarten staan boordevol (streekeigen) lekkernijen. Zwolle staat bekend om de vele pure smaken. De Zwolse Mosterd, Zwolse Balletjes en Zwolse Whiskey staan wijd bekend! We hebben een aantal leuke (en lekkere) tips voor u op een rijtje gezet.

Meer informatie >>

Winkelen

Zwolle is de grootste winkelstad van Overijssel. De stad heeft een divers winkelaanbod, van grote winkelketens tot kleine speciaalzaken. Wat u zoekt, vindt u ongetwijfeld in Zwolle. Winkelen in Zwolle is een gezellig dagje uit, zeker als u dat combineert met een overnachting.

Meer informatie >>