Culturele activiteiten

Het aanbod van theater, beeldende kunst, film en literatuur is zeer groot. Breng eens een bezoek aan Theater de Spiegel, Museum de Fundatie, Stedelijk Museum Zwolle, Poppodium Hedon en Filmtheater Fraterhuis. Neem zeker een kijkje bij Waanders in de Broeren, een prachtige kerk uit 1466, omgetoverd tot bruisende boekenwinkel.

Kunst en cultuur

Theater de Spiegel

Een indrukwekkend gebouw. Groots in aanblik en capaciteit en voorzien van de modernste technieken. Ruim 900 stoelen, een lichte, ruimtelijke foyer en natuurlijk rood pluche. Een royaal theater met nationale allure. Ga naar de website.

Museum de Fundatie

Museum de Fundatie bezit en beheert een omvangrijke collectie beeldende kunst. Door grote betrokkenheid van sponsors, is het museum in staat om ambitieuze tentoonstellingen te realiseren. Ga naar de website.

Stedelijk Museum Zwolle

Het Stedelijk Museum Zwolle is het museale centrum voor de beleving van het cultureel erfgoed van Zwolle. Het museum biedt op een verrassende en eigentijdse manier beleving van de cultuurhistorie van het Verhaal van Zwolle. Ga naar de website.

Poppodium Hedon

Bij Hedon kun je als muziekliefhebber wekelijks terecht voor de fijnste concerten en dance-events. Of het nu pop, rock, jazz, blues, metal of techno is wat je voorkeur geniet, in Hedon vind je altijd wel een event wat erbij aansluit.  Ga naar de website.

Filmtheater Fraterhuis

Stichting Filmtheater Fraterhuis wil een bijdrage leveren aan het maatschappelijk, politiek en cultureel bewustwordingsproces door het voor een zo breed mogelijk publiek vertonen van films en ander audiovisueel werk. Ga naar de website.

Waanders in de Broeren

Waanders In de Broeren is veel meer dan een boekwinkel; een ongekende wereld waarin je verrassend kunt winkelen, lekker kunt eten en drinken in onze brasserie of genieten van een lezing, concert of tentoonstelling. Ga naar de website.