Weekendje weg in Zwolle

Heeft u zin om een weekendje weg te gaan naar een stad? Wat dacht u van Zwolle? Kom dan naar Oldenburg: een hotel direct in het centrum van Zwolle, zodat u kunt winkelen en kunt genieten van alle kunst en cultuur die deze stad biedt. Zo vindt u hier natuurlijk de gezellige grote markt en de grachtjes in het centrum.

Bent u tijdens een weekendje weg in Zwolle? Neem dan zeker een kijkje bij de volgende bezienswaardigheden. Volgens Zwollenaren typeren onderstaande plekken Zwollen en zijn ze het bezoeken waard.

Assendorperstraat

is en winkelstraat met vele, leuke winkeltjes. Elke derde donderdag van juni jaarmarkt. Loop er eens doorheen. Onderweg kunt u er ook de dag onderbreken voor een lekkere lunch.

Museum de Fundatie

is een museum voor beeldende kunsten in Zwolle en bezit en beheert een omvangrijke collectie beeldende kunst. Het museum is gevestigd in het voormalige Paleis van Justitie. Op het dak van dit 19de-eeuwse gebouw ligt de expositieruimte. Vanuit het grote raam heeft u een prachtig uitzicht over de historische binnenstad.

IJsselhallen

is de evenementenhal van Zwolle. In de IJsselhallen vinden o.a. markten, beurzen en concerten plaats.

Steproute Herman Brood

is een steproute die u meeneemt langs talrijke herinneringen van Zwollenaar Herman Brood.

Sassenpoort

is het meest markante gebouw van Zwolle en één van de beste bewaarde monumenten. Het werd in 1406 gebouwd en was onderdeel van de stadsverdedigingwerken.

La Cubanita

is een Mexicaans restaurant en gevestigd op de Melkmarkt. La vida es un carnaval!

't Pannenkoekschip

is een restaurant aan de gracht waar heerlijke pannenkoeken geserveerd worden. Vooral voor kinderen een leuke ervaring!

Bekijk onze hotelkamers voor een weekendje weg Zwolle

weekendje weg Zwolle

Weekendje weg Zwolle

Weekendje weg Zwolle