Ontspannen vakantie in Zwolle

Hanzestad Zwolle is een bezoekje meer dan waard. Trek er gerust maar een aantal dagen voor uit, want één dag is zeker niet genoeg. Zwolle is een moderne mini-metropool waar u kunt ronddwalen in de rijke geschiedenis. De stadsmuren, grachten en monumentale panden zorgen voor een unieke sfeer en beleving. Terwijl het aan de oever van de IJssel en de watertjes die dwars door de stad lopen prettig vertoeven is. Voor een vakantie in Zwolle is ons hotel in Zwolle centrum een uitgelezen plek.

Met de kinderen op vakantie in Zwolle

In en rondom Zwolle is er voor het hele gezin van alles te beleven. Voor jong en oud zijn er leuke activiteiten te ondernemen tijdens een vakantie in Zwolle. Voor fans van dinosaurussen is het Dinoland een must see! Op een zonnige dag is Doepark Nooterhof een aanrader. Buitenspelen, natuur ontdekken en spelen met water zijn de peilers bij dit dagje weg. De dag afsluiten met een lekker hapje doet u bij La Cubanita. Regelmatig hebben ze leuke acties voor een etentje gecombineerd met een bioscoopbezoek. Uiteraard is er nog veel meer te zien en te beleven in en rondom Zwolle. Heeft u andere interesses of heeft u vragen over een van de uitjes? Wij helpen u graag verder.

Een luxe kamer in hartje Zwolle

Hotel Oldenburg is een kleinschalig hotel in hartje Zwolle waar gasten met een persoonlijke en gastvrije service geholpen. U heeft bij ons de keuze uit vier type kamers:

Kijkt u rustig rond bij onze kamers. Per kamer vindt u een overzicht van de specificaties en de beschikbaarheid. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u deze natuurlijk altijd stellen.

Contact opnemen over een vakantie in Zwolle

 

vakantie Zwolle

Vakantie Zwolle