Overnachten in het centrum van Zwolle

Bent u op zoek naar een plek om te overnachten in Zwolle? Dan bent u naar de juiste plek gekomen. Want Hotel Oldenburg biedt verschillende mooie hotelkamers in het hart van Zwolle aan. Daarnaast biedt Hotel Oldenburg ook de mogelijkheid om gemakkelijk het centrum van Zwolle te ontdekken. Kortom, u kunt hier uitstekend overnachten tijdens uw trip naar Zwolle.

Uitstapjes in Zwolle

Tijdens uw verblijf heeft u volop de mogelijkheid om de leuke stad Zwolle te ontdekken. Want Zwolle heeft genoeg leuke plekjes en bestemmingen om te ontdekken. Dit variëerd van musea tot culinaire trip: het kan allemaal in Zwolle!

Kunst en cultuur in Zwolle

In Zwolle zijn verschillende mooie musea te vinden. Allereerst is er Museum De Fundatie. Dit museum staat vol met beeldende kunst van verschillende wereldberoemde kunstenaars. Zo zijn er werken van Karel Appel en Cornelis Troost, maar ook van buitenlandse grootheden als Auguste Rodin en Pablo Picasso. Naast deze en andere grootheden wordt er ook voldoende ruimte gegeven aan de meer onbekende artiesten. U zult hier dus bekende werken maar ook hele onbekende werken kunnen zien.

Overnachten centrum Zwolle

 

Poppodium Hedon

Ook voor de muziekliefhebber is er voldoende leuks om naar uit te kijken. Denk bijvoorbeeld aan Poppodium Hedon. Dit bekende poppodium biedt naast grote artiesten als Queensryche en Trijntje Oosterhuis tot verschillende coveracts. U kunt in Popodium Hedon een heerlijke veelzijdige avond beleven als u blijft overnachten in het centrum van Zwolle.

Culinair genieten

Ook op culinair gebied kun je uitstekend terecht in Zwolle. Zo zijn er verschillende gezellige restaurants, zoals La Cubanita (in het Hotel gelegen), waar u heerlijk kunt eten. Maar waar culinair Zwolle natuurlijk bekend om staat is Restaurant De Librije, van Jonnie Boer. Dit 3-sterren restaurant is misschien wel het bekendste restaurant van Nederland. En tevens 1 van de drie restaurants met 3 sterren. U moet hier wel reserveren en rekening houden met een hele lange wachttijd. 

Boek uw overnachting in het centrum van Zwolle

Wilt u niets missen van de stad Zwolle? Boek dan nu een overnachting in Hotel Oldenburg in het centrum van Zwolle. Vanuit het hotel staat u zo in het centrum, en kunt u ontdekken wat Zwolle allemaal te bieden heeft. Bekijk nu de beschikbare kamers en boek uw verblijf in Zwolle.

Boek een overnachting in het centrum van Zwolle