Goedkoop hotel in Zwolle centrum

Op zoek naar een goedkoop hotel in Zwolle centrum? Hotel Oldenburg ligt midden in het centrum van Zwolle op loopafstand van het station en het mooie oude centrum. Bij hotel Oldenburg verblijft u in een karakteristiek pand en in kamers die van alle gemakken zijn voorzien.

Goedkoop hotel Zwolle: Geen duurkoop.

Bij hotel Oldenburg verblijft u in prachtige nette hotelkamers die allen voorzien zijn van onder andere:

  • Grote flatscreen tv
  • Een heerlijke Douche
  • Lekkere bedden
  • Gratis Wi-Fi

En dat luxe ook gewoon betaalbaar kan zijn bewijzen onze prijzen. Een verblijf in één van onze kamers met kingsize bed boekt u al voor een prijs van €79,00

Komt u ook Zwolle ontdekken? Betaal dan niet te veel voor uw verblijf en boek direct online op onze website.

Beschikbaarheid en prijzen

hotel zwolle centrum goedkoop

Van alles te doen in Zwolle

Wanneer u bij hotel Oldenburg verblijft heeft u de perfecte uitvalsbasis voor uitstapjes in en rond Zwolle, er is genoeg te doen in de regio dus u hoeft zich zeker niet te vervelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan De peperbus, ofwel de onze-lieve-vrouwentoren. Deze 75 meter hoge toren kunt u beklimmen tot maar liefst 51 meter hoogte en geeft u een prachtig uitzicht over de stad.
Of breng een bezoek aan de gezellige binnenstad, hier vindt u tal van leuke winkeltjes en knusse terrasjes. Kortom: Waar u ook van houdt, Zwolle heeft het allemaal!

Boek nu heel goedkoop hotel Zwolle centrum.

Betaal nooit te veel voor uw verblijf in Zwolle en boek altijd tegen het meest voordelige tarief op onze eigen website. Op onze website boekt u voordelig, veilig en snel.

Bekijk nu de beschikbaarheid en prijzen.